Post | november 2021 | Trofee juryleden | 1 min lezen

Trofee jurylid Roosmarijn Reijmer

Op 7 december reiken we de Vrijwilligerstofee 2021 uit!

Op 7 december reiken we de Vrijwilligerstrofee 2021 uit. In de tussentijd stellen we je vast aan enkele juryleden voor! Met deze keer Roosmarijn Reijmer: Music Director bij 3FM.


Roosmarijn, wat is jouw binding met Utrecht?

 

Ik ben geboren en getogen in de provincie Utrecht, vlak naast Paleis Soestdijk. Mijn studie heb ik gevolgd aan de School voor Journalistiek in Utrecht, waarmee ik uitgebreid heb kennisgemaakt met het leven in de stad Utrecht. Inmiddels woon ik alweer zes jaar in de stad. 

 

Wat is jouw mooiste vrijwilligersmoment en waarom?

 

Ik zit in het bestuur van poppodium EKKO. Bij de meest recente verbouwing waren er handjes nodig om alle klussen die gedaan moeten worden sneller te laten verlopen. Er moesten immers weer concerten gehouden worden. Ik kan nu met trots zeggen dat ik alle deuren op de begane grond heb geverfd en inspecteer iedere keer dat ik er ben nog even mijn schilderwerk. 

 

Wat is jouw motivatie om deel te nemen aan deze jury?

 

Ik vind het belangrijk om me in te zetten voor andere mensen en buiten mijn bubbel te kijken en gesprekken te voeren met mensen die ik anders niet snel zou tegenkomen in mijn dagelijks leven. De initiatieven en vrijwilligers die ik tegenkom door in deze jury te zitten, geven me veel inspiratie. 


Benieuwd naar de kanshebbers voor Vrijwilligerstrofee 2021? Houd onze socials in de gaten!

De bekendmaking vindt plaatst tijdens een feestelijke uitzending op RTV Utrecht op 7 december a.s. 

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Trofee jurylid Erwin van Asselt

| Trofee juryleden
Op 7 december reiken we de Vrijwilligerstrofee 2021 uit!
Lees meer

Trofee jurylid Tessa Sturkenboom

| Trofee juryleden
Op 7 december reiken we de Vrijwilligerstrofee 2021 uit!
Lees meer

Trofee jurylid Bastiaan Staffhorst

| Trofee juryleden
Op 7 december reiken we de Vrijwilligerstrofee 2021 uit!
Lees meer

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)