Post | november 2021 | Trofee juryleden | 1 min lezen

Trofee jurylid Helga Stieber

Op 7 december reiken we de Vrijwilligerstofee 2021 uit!

Op 7 december reiken we de Vrijwilligerstrofee 2021 uit. In de tussentijd stellen we je vast aan enkele juryleden voor! Met deze keer Helga Stieber, hoofd PMB bij de gemeente Utrecht.


Helga, wat is jouw binding met Utrecht?


Ondanks dat ik geborgen en getogen ben in Rotterdam, woon ik al ruim 25 jaar in Utrecht. Het is de stad waar mijn kinderen zijn geboren en opgegroeid én waar ik werk, sport en heerlijk mijn draai heb gevonden. Utrecht is een prettige en fijne stad om in te wonen en te leven. Het heeft dan ook mijn hart gestolen op een dusdanige manier dat ik sinds 2 jaar voor de gemeente Utrecht werk om zo mijn steentje bij te dragen.


Wat is jouw mooiste vrijwilligersmoment en waarom?


Vanaf het moment dat ik hier kwam wonen ben ik actief bij honk- en softbalvereniging UVV. Als speelster en als vrijwilliger door eerst de jeugd te trainen en nu een senioren softbalteam. Ik weet dan ook hoe belangrijk vrijwilligers zijn voor organisaties. En hoe leuk het is om op deze manier iets bij te dragen!


Wat is jouw motivatie om deel te nemen aan deze jury?


Zoals gezegd draag ik het verenigingsleven en het belang van vrijwilligers een warm hart toe. Daarom én omdat ik mijn werkgever vertegenwoordig neem ik graag deel aan deze jury. Als gemeente weten we als geen ander hoe belangrijk vrijwilligers zijn!


De bekendmaking vindt plaats tijdens een feestelijke uitzending op 7 december, om 20.00 uur op RTV Utrecht. 

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Trofee jurylid Bastiaan Staffhorst

| Trofee juryleden
Op 7 december reiken we de Vrijwilligerstrofee 2021 uit!
Lees meer

Trofee jurylid Roosmarijn Reijmer

| Trofee juryleden
Op 7 december reiken we de Vrijwilligerstrofee 2021 uit!
Lees meer

Trofee jurylid: Vincent Moolenaar

| Trofee juryleden
Jurylid voor de Utrechtse vrijwilligerstrofee
Lees meer

Powered by Deed‌mob Tools ·