Post | november 2021 | Trofee juryleden | 1 min lezen

Trofee jurylid Erwin van Asselt

Op 7 december reiken we de Vrijwilligerstofee 2021 uit!

Op 7 december reiken we de Vrijwilligerstrofee 2021 uit. In de tussentijd stellen we je vast aan enkele juryleden voor! Met deze keer Erwin van Asselt, winnaar van de trofee 2020 en oprichter van BuurtMaaltijden.


Erwin, wat is jouw binding met Utrecht?

 

Utrecht is voor mij de stad waar ik 10 jaar geleden naartoe verhuisde toen ik begon met studeren. Het sociale aspect en de toegankelijkheid van de stad heeft ervoor gezorgd dat ik hier nog steeds woon.

 

Wat is jouw mooiste vrijwilligersmoment en waarom?

 

Er zijn ontzettend veel mooie vrijwilligersmomenten waar ik over kan praten. Zo zijn we meerdere keren op nationale tv geweest, hebben we meerdere prijzen gewonnen en hebben we een minister op bezoek mogen ontvangen. Ontzettend waardevolle momenten, maar waar ik de meeste energie van krijg is als ik mensen uit mijn omgeving spreek en zij vertellen dat ik hun met mijn werk heb geïnspireerd om zelf ook meer bij te dragen. 


Wat is jouw motivatie om deel te nemen aan deze jury?

 

Mijn motivatie om deel te nemen als jurylid wordt gevoed door mijn nieuwsgierigheid. Vanuit de rol als jurylid krijg je namelijk een uniek kijkje bij anderen in de keuken.


Benieuwd naar de kanshebbers voor de Vrijwilligerstrofee 2021? Houd onze socials in de gaten!


De bekendmaking vindt plaats tijdens een feestelijke uitzending om 20.00 uur op RTV Utrecht op 7 december a.s. 

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Trofee jurylid Roosmarijn Reijmer

| Trofee juryleden
Op 7 december reiken we de Vrijwilligerstrofee 2021 uit!
Lees meer

Trofee jurylid: Vincent Moolenaar

| Trofee juryleden
Jurylid voor de Utrechtse vrijwilligerstrofee
Lees meer

Trofee jurylid: Nicoline Meijer

| Trofee juryleden
Jurylid voor de Utrechtse Vrijwilligerstrofee 2021
Lees meer

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)