Post | mei 2021 | Nieuws | 1 min lezen

Terugblik NLdoet!

Met NLdoet maak je op één dag een groot verschil voor een ander.


Ook het college stak dit jaar weer de handen uit de mouwen. Door corona gingen ze dit keer niet als groep op pad, maar individueel én konden zo nog meer organisaties verblijden met hulp! Wethouders Lot van Hooijdonk en Anke Klein zorgden ervoor dat Natuurspeeltuin De Hoef nog groener werd en Maarten van Ooijen hielp bij het aanleggen van een moestuin voor daklozen en verslaafden bij De Stek - De Tussenvoorziening. 


Eelco Eerenberg sorteerde babykleding voor ouders die dit goed kunnen gebruiken. Klaas Verschuure en Linda Voortman hielpen bij een make-over van een ruimte bij Buren voor Buren in Zuilen.


Trots dat wij deze leuke klussen mochten bemiddelen!

#vrijwilligerswerk #NLdoet2021 #utrecht 


Ons mediamakers team schoot prachtige plaatjes die we graag met je delen! Hieronder een impressie.


Foto's door: MediaMakers VC Utrecht | Lucy Nieuwdorp 

Natuurspeeltuin door Anne van Dijk


St. De Tussenvoorziening | Lucy Nieuwdorp

MediaMaker Lucy in actie bij De Stek!

BEFORE:

AFTER:


Wethouder Maarten van Ooijen helpt bij het aanleggen van een moestuin in hartje Utrecht bij Stichting De Tussenvoorziening. Er zijn verschillende soorten groente/kruidenplanten geplant, dit kunnen ze goed gebruiken bij de kookactiviteiten die ze regelmatig organiseren voor de cliënten.

St. Babyspullen |Geweldig team vrijwilligers sorteert babykleding voor jonge ouders die wel wat hulp kunnen gebruiken. Indrukwekkend hoe veel er gedoneerd wordt. Foto door: Lucy Nieuwdorp

Wethouder Eelco Eerenberg helpt met sorteren van de babykleding waar pakketen van worden gemaakt voor (aanstaande) ouders die dit goed kunnen gebruiken.

Wethouders Lot en Anke vergroenen Natuurspeeltuin De Hoef samen met medewerkers van a.s.r. die worden gestimuleerd om vrijwilligerswerk te doen onder werktijd.

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts
Week van het geld! | Nieuws Als gevolg van de coronacrisis zal het aantal mensen met financiële problemen stijgen. SchuldHulpMaatje ...Lees meer
Lentekriebels! | Nieuws Heb jij ook kriebels om vrijwilligerswerk te gaan doen, voor jezelf, voor een ander of de stad?
Het tuinen ...
Lees meer
Utrecht zorgt goed voor elkaar! | Nieuws Taart en waardering voor vrijwilligers door het Utrechtse college! #UtrechtverbindtLees meer

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)