Post | juli 2021 | Nieuws | 1 min lezen

IN MEMORIAM

Op woensdag 23 juni bereikte ons het bericht van het plotselinge overlijden van onze geliefde collega

 

Marthe Kolman 11-09-1986     22-06-2021

 

Marthe werkte sinds 2018 bij ons als projectleider. Zij geloofde als geen ander in de kracht van samen dingen voor elkaar krijgen.

 

Vanuit deze overtuiging en met haar positieve energie en gedrevenheid leidde zij bij VC Utrecht een breed scala aan projecten. Ze gaf vorm aan de maatschappelijke diensttijd, richtte samen met studenten een Vrijwilligers Informatie Punt op de Uithof op en zorgde voor waarderingsacties voor vele Utrechtse vrijwilligers. Samen met de gemeente Utrecht en een aantal partners zette zij de succesvolle stedelijke wervingscampagne ‘Iets voor jezelf, iets voor een ander, iets voor de stad. Vrijwilligerswerk, iets voor jou!’ op. Binnen het netwerk van maatschappelijke stages verbond ze daarnaast met veel enthousiasme scholen en leerlingen aan Utrechtse organisaties.

 

Marthe was boven alles een betrokken collega die veel gezelligheid bracht. Met haar tomeloze enthousiasme en doorzettingsvermogen was zij in staat om elk ingewikkeld project tot een succes te maken. Ze had aandacht voor iedereen om haar heen en zorgde met haar groene vingers en plantenstekjes voor een fijne werksfeer op kantoor.

 

Ter herinnering aan Marthe maken we een gedenkboek voor het gezin en de familie van Marthe. Mocht je ook een herinnering en/of foto van Marthe willen delen, dan is dat uiteraard van harte welkom. Je kunt dit mailen naar [email protected], langsbrengen bij, of opsturen naar ons kantoor (Bemuurde Weerd OZ 3, 3514 AN Utrecht).

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Dag van de Mantelzorg

| Nieuws
Hart onder de riem van alle mantelzorgers op deze Dag van de Mantelzorg! #bedankt Ontzorg jij tijdelijk een ...
Lees meer

Digitoegankelijk

| Nieuws
Alle semi-publieke sites moeten sinds 23 september voldoen aan de WCAG AA om toegankelijkheid voor mensen met ...
Lees meer

Vrijwilligerstrofee 2020

| Nieuws
Wow, jullie nomineerden meer dan 100 vrijwilligers en organisaties voor de Vrijwilligerstrofee 2020! Benieuwd ...
Lees meer

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)