Beursvloer Utrecht

DE BEURSVLOER UTRECHT: 62 MATCHES
mooi resultaat van 11e editie Beursvloer Utrecht

Tijdens de 11e editie van de Beursvloer Utrecht, in het Stadhuis van Utrecht, maakten bijna 100 deelnemers 62 matches! Wethouder Kees Diepeveen opende de Beursvloer met een slag op de gong én de eerste match van de middag. Dagvoorzitter Rob Koops en de aanwezige hoekmannen en - vrouwen (van de ABN AMRO foundation, BAM, Bruggink & Van der Velden en SNS bank) werkten samen met alle aanwezigen aan een zo goed mogelijk resultaat. 

Over de Beursvloer

De Beursvloer Utrecht is een jaarlijks terugkerend, dynamisch evenement waarbij op één middag zoveel mogelijk maatschappelijke matches worden gemaakt tussen aanwezige bedrijven, zzp'ers, lokale overheden, serviceclubs, scholen en maatschappelijke organisaties die met vrijwilligers (samen)werken.

Het gaat niet om financiële middelen, maar juist om matches tussen elkaars mogelijkheden: kennis, middelen, materialen, mensen, etc. Met als resultaat: winst voor iedereen!

Net als op een echte beursvloer, brengen hoekmannen aanbiedende en vragende partijen met elkaar in contact, om zoveel mogelijk matches te realiseren. Goede matches, inspirerende matches, onvoorziene matches…

Ook dit jaar werken we samen met de Utrechtse Uitdaging.