Uitreiking WijMakenUtrecht-trofee voor vrijwilligers en organisaties - tijdens Utrecht maken we samen-festival

Maandag 1 december 2014 - 17:00 tot 22:00

Op 1 december 2014 vindt het Utrecht maken we samen-festival plaats, waar bewoners, initiatiefnemers, maatschappelijke organisaties, vrijwilligers, stedelijke partners, ambtenaren, college-en raadsleden elkaar ontmoeten rondom het thema Utrechtse initiatieven en vrijwillige inzet. Op deze dag worden de winaars van de WijMakenUtrecht-trofee 2014 uitgereikt door wethouder Margriet Jongerius. 

Het Festival en de trofee
Het festival start om 17.00 uur en het programma van de trofee om 18.30 uur. Alle genomineerde organisaties/initiatieven krijgen drie minuten om zich te presenteren, na afloop van de presentaties gaat de jury in beraad. De jury maakt rond 20.30 uur de winnaars van de Wij Maken Utrecht-trofee bekend, wethouder Margriet Jongerius reikt de prijzen uit.

Tussen de presentatieronde en de prijsuitreiking staan er 19 werkpleinen (workshops) gepland. Jullie zijn van harte welkom om hier aan mee te doen! Je kunt je daarvoor opgeven (per persoon) via deze link: http://0b57166da5ed.fikket.com/

Wil je wel komen maar niet meedoen aan de werkpleinen? Dat kan ook! Mail dan even je naam (en de namen van degenen die met je mee komen) naar utrechtmakenwesamen@utrecht.nl.