VC Utrecht bestaat 35 jaar

Het is feest! VC Utrecht bestaat 35 jaar. En dat vieren we met jou!


Wij werken al 35 jaar lang vanuit het hart van stad: letterlijk en figuurlijk! Vanaf de Bemuurde Weerd O.Z. enthousiasmeren we Utrechters deel te nemen aan leuke vrijwilligersactiviteiten in de stad, adviseren we (vrijwilligers)organisaties en geven voorlichting over vrijwillige inzet. Want van vrijwilligerswerk gaat ons hart sneller kloppen! En niet alleen dat van ons. Wist je dat Utrecht de stad is met de meeste vrijwilligers? Daar zijn wij trots op! We doen het voor onszelf, voor een ander én voor de stad. Want daar wordt iedereen blij van.


Vrijwilligers doen ontzettend waardevol werk in Utrecht. Daarom waardeert VC Utrecht vrijwilligers het hele jaar door. Dit jaar een beetje extra vanwege ons jubileum!

Wie jarig is trakteert

Chipolatataart

Om dit jubileum te vieren trakteren wij op heerlijke taarten van Bakkerij Wammes. We hopen dat jullie ervan zullen genieten en dat we over 5 jaar nóg meer vrijwilligers kunnen trakteren. Help jij ons te laten zien hoe leuk vrijwilligerswerk is? Stuur ons dan jullie leukste vrijwilligersmoment of leukste herinnering aan VC Utrecht. Denk aan een foto, filmpje of kaartje door de brievenbus... wees creatief! De leukste inzending maken wij op 7 december bekend en wint een teamuitje in Utrecht! 

Zo werkt het:

  • Ben je vrijwilligerscoördinator in Utrecht? Stuur dan een mail naar [email protected] met als onderwerp ‘taartenactie’.
  • Geef in je mail aan uit hoeveel vrijwilligers jouw team bestaat.
  • Is het team groter dan 15-20 personen? Dan bespreken we even de opties.
  • Je ontvangt van ons een bestelcode waarmee je jouw bestelling kunt doen. Een halalvariant is ook mogelijk!
  • Zolang de voorraad strekt.

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)